ÉRTÉK KÖZPONTÚ PRODUKCIÓS TÁRSASÁG

HAVASI 2021
JUBILEUMI ORSZÁGOS KONCERTTURNÉ

Havasi Balázs zongoravirtuóz 2021-ben a brand alapítás 10. évi jubileumának tiszteletére 21 telt házas Budapest Aréna-koncert és hatalmas nemzetközi sikerek után a TBG Production exkluzív együttműködésével először Magyarországon 10 állomásos turnéra indul!

2021-ben mindössze tíz magyar városban lesz látható a zeneszerző-zongoraművész legújabb előadása. A jubileumi műsort vendégművészek színesítik ütős és billentyűs hangszereken. A programot a művészre oly nagyon jellemző különleges digitális fény- és látványvilág teszi teljessé.

A turné során a zeneszerző azt mutatja be, hogy a közönség meglepéséhez, lenyűgözéséhez és szórakoztatásához a 21. században is elegendő egyetlen zongora.

A HAVASI-produkció már számos rekordot ért el: a világ leglátványosabb zongorashow-jaként számon tartott koncertsorozatot eddig több, mint félmillió jegyvásárló látta és hallotta világszerte. Az elmúlt években a show bejárta Európa és a világ legfontosabb arénáit és koncerthelyszíneit, többek között a berlini Mercedes-Benz Arénát, a New York-i Carnegie Hallt és a Sydney-i Operaházat, majd 2019-ben első magyar produkcióként hódította meg a londoni Wembley Arénát. 2020 végén a HAVASI-produkció közel 80 országba közvetítette az első magyar online világkoncertet az üres Budapest Arénából.