ÉRTÉK KÖZPONTÚ PRODUKCIÓS TÁRSASÁG

Ezeregyév
A történelem extázisa 21 táncképben

SZÍNPADON AZ EXPERIDANCE

Az ExperiDance előadóművészeinek célja a legmagasabb szintű művészi szórakoztatás és a forradalmasított magyar tánckultúra népszerűsítése az egész világon, mely töretlen közönségsikerük ereje vélhetően abban rejlik estéről estére, hogy színpadjukon a tüzes magyar táncokat népszerű, nemzetközi és modern irányzatokkal szelídítik meg, vagy éppen fokozzák a végletekig, így, ezzel egy teljesen egyedi ízvilágot bemutatva a tisztelt nagyérdemű boldogságára. A tánckar tagjai mind magasan képzett hivatásos táncosok, akik a társulat támogató közegében estéről estére képesek a legjobbat kihozni magukból, kiknek teljesítményén túl a professzionális alkotóstáb és a kiváló technikai apparátus minőségi összhangja a garancia a BIZTOS SIKERRE! Az ExperiDance repertoár művek exkluzív forgalmazási jogosultságainak kizárólagos birtokosa a TBG Production szakmai csapata. Köszönjük a bizalmat!

A történelmi Kelet és Nyugat határán egyensúlyozó Magyarország múltja páratlanul gazdag. Az Experidance Production debütáló előadása 21 táncképben mutatja meg ezt a gazdagságot, a fenséges és megrázó pillanatokat ebben az extatikus hangulatú darabban. Az egyedi történelem-értelmezésben népünk sorsát az angyali és démoni erők küzdelme mellett a férfiak és nők örök ellentéte formálja, de minden jelenet valódi főszereplője a remény és az élni akarás. A magyar, cigány és erdélyi néptáncok mellett távolabbi szomszédaink, a törökök, németek és oroszok táncát is eltáncolják. 

Magyarország ezzel az előadással ünnepelte az ezredfordulót, 2000. március 15-én, a magyar polgári forradalom emléknapján. 

 

Repertoár darabjaink forgalmazásában kontaktunk Fekete Bernadett produkciós asszisztens, +36 70 424 34 60, produkciosasszisztens@tbgprod.hu, igény esetén kérjük keressék őt bizalommal.